Thursday, July 09, 2009

Apa hadiah hari jadi ke..berapa ek?

Pagi ni aku bangun awal sikit, tapi mandinya agak lewat. Perut lapar pulak ni. Baru aku teringat, tengah bulan ni birthday aku yang ke beberapa puluh tahun (aku bukan jurassic lagi). Ada jugak tahun2 sebelum ni aku beli hadiah untuk diri sendiri. Aku akan beli barang tu senyap2, so orang lain pun tak tahu aku dah beli, tiba2 aja timbul. Budget? Aku kumpul sikit2lah tiap-tiap hari masuk tabung secret aku. Barang2 tu semua di kategorikan sebagai harta peribadi lah kerana ciri2 nya adalah agak personal, hanya aku yang pilih based on kesukaan aku ..ya! semuanya aku.
So, tahun 2009 ni, aku nak beli apa ya? Ada beberapa choice ni...




No 1: Olympus Tough 8000 - kamera ni waterproof to 10m, 12.1mp.



No 2: Ipod Touch 16GB - setiap kali pegi kedai aku tengok benda ni, tapi aku rasa mcm tak fully utillize


No. 3 : Pegi holiday ke Manado Sulawesi..scuba, spa dll.

Oppss..aku dah buat keputusan. Petang tadi jugak aku pegi beli. Ianya option no 1: Olympus Tough 8000. Kenapa? Pasal aku nak pegi scuba diving!!

Post a Comment