Friday, July 23, 2010

Minggu Yang Kalut

Kalut..kalut. Seminggu ni agak busy psal puasa dah dekat, masing-masing mula kerja keras. Ada kerja-kerja branding perlu disiapkan. Penat, pendek kata balik rumah, letak kepala terus ke pagi. Tapi syukur masih mampu cari rezeki. Moga-moga usaha ni tak sia-sia.



Hadiah birthday? Dengan besar hatinya, wife aku belikan tiket konsert Kula Shaker. TQ Mama. Aku ni pun sebenarnya masih mat rock tegar pasal masih tergiang-ngiang bunyi gitar Slash. Tapi apa la yang silapnya, buat dua event yang bertindih tarikhnya. Lagipun, lokasi Sunway tu agak kerang best untuk menikmati rock music (bagi aku la). Lagipun, aku agak kecewa dengan Slash's SnakePit project dan juga album terbaru Slash. Bagi aku, Slash perlu bersama Duff McKagan & Izzy Stradlin untuk menghasilkan miracle. Sampai lately ni pagi2 aku bukak la lagu-lagu lama Gn'R era Appetite mcm Rocketqueen. So sorry, Mr Slash, aku tak dapat rock n roll sama kamu, walaupun kamu idola besar aku suatu masa dulu sampai bini aku menyampah tengok aku main gitar sambil hisap rokok Malboro merah (satu masa dulula..)
Post a Comment