Thursday, August 12, 2010

Kula Shaker..Volkswagen Combi..Tomyam



Hhahahppy birthday present tahun ini, bini aku belikan tiket konsert Kula Shaker di KL Live. 5 Ogos 2010. Agak tergezut jugak kerna tak ramai sangat yang datang. Mungkin tidak tahu siapa itu Kula Shaker, apalagi perjuangan Crispian Mills. Mungkin mereka telah penat perabis di MTV Worldstage. Aku sampai di pintu Kl Live dengan Ben, sambil-sambil tunggu Bob dari Hospital Selayang melawat jenazah arwah Ozs. Muka-muka familiar brit rock musician bersidai kat depan pintu. Inilah peluang untuk jumpa-jumpa setelah lama tak bertemu muka. Selesai konsert, tiba makan time. Punyalah susah nak decide ke mana nak makan, last-last sekali kita ke Kg baru pekena tomyam di lokasi rahsia (tak boleh bgtau nama kedai, dia tak sponsor aku).



diaorg posing kt VW combi mcm diaorg punya aja..hehehe
Post a Comment