Tuesday, September 28, 2010

Sudah Sebulan

Alhamdulillah..kita bertemu lagi. Selepas kelam kabut berluma-lumba nak sambut hari raya Aidilfitri. Tahun ni aku travel merentasi Banjaran Titiwangsa dengan maam untuk berhari raya. Macam nak patah pinggang aku kerana asyik drive kereta sahaja. Balik-balik raya pulak, aku terus mengecat rumah. Maklumla, nak sambut family datang berhari raya. So aktiviti muzik di bekukan seketika. Kadang-kadang tu raya macam nak sepak aja TV tu kerana balik-balik tayang cerita Sifu & Tongga, Congkak apalagi Senario yang dah tiap-tiap kali raya main. Agaknya program diaorg ni yang ganti Sarkis dan rancangan Magik kat TV, pasal aku noticed tahun ni tak program Sarkis.