Tuesday, July 12, 2011

Ramli Sarip revisited



Semalam, sedang aku merayau-rayau di Campbell, singgah Kedai Auntie..inilah CD2 yang aku sambar. Bukan apa, remastered version ni soundnya lagi clear dari kaset2 yang aku ada..Lama sangat tak dengar lagu2 "rare" dari brader seperti Ketuk Pintu, Manusia dan banyak lagi, lagu2 seperti ini brader pun dah tak main kat live show dia sekarang ni. Jadi Ramli Sarip stuff automatik jadi soundtrack hidup sampai hujung minggu ni.
Post a Comment