Thursday, January 22, 2015

Selamat Tahun Baru 2015. Selamat Tinggal 2014.

Semoga kamu semua tak marah, aku memang terlambat wish Selamat Tahun Baru 2015. Tak sampai hati nak happy-happy beberapa minggu ni. Dari hal banjir, kapalterbang Airasia, financial, kesihatan dan beberapa isu lain, kita tak rasa bahang tahun baru yang bersemangat utk 2015. Rasa seriau tu agak lebih untuk tempuhinya.
Apa pun aku tetap syukur. 2014 telah mengubah landasan hidup aku ke arah yang lebih tenang dan bermakna. Awal 2014, kami hanya berdua dan kini sudah bertiga. Semakin meriah hidup ini apalagi dengan rasa syukur dengan kurnia cahayamata lelaki.

Banjir luarbiasa di kampung. Alhamdulillah, nasib kami tidaklah seteruk mereka yang ditimpa musibah yang lebih dasyat. Sesungguhnya, apa yang berlaku ini ada hikmahnya. Sama-sama kita membantu dan saling eratkan silaturahim.

Bagi 2014 juga istimewanya terjalin kembali kerjasama bersama Rasamusic dalam membantu pengurusan perjalanan karier seniman Dato Ramli Sarip. Pada 2014 juga, menyaksikan kejayaan penganjuran Blues Buat teman Tour dan juga Konsert Hayat 45 Tahun Seniman Ramli Sarip Di Istana Budaya dan Esplanade Singapura. Alhamdulillah.

Ada kerjaya baru di akhir 2014. Pada bulan october 2014, bermulanya titik kerjaya baru iaitu promoter konsert atau event organizer setelah membantu dalam penganjuran konsert Superman Is Dead di Cyberjaya. Projek sebegini bakal direalisasikan lagi dalam tahun 2015.
So, just follow aku untuk tahun 2015. Banyak lagi adventure yang bakal jalani dengan cara sederhana..insyallah.


Post a Comment