Monday, April 04, 2016

Kembali Bergitar - Wiramaya @Garage Studio

Dalam bulan 4 hari tu, tak semena-mena aku ni dah terjebak balik dalam aktiviti bergitar. Lama sangat tak main ni agak pancit jugaklah nak catchup balik. Aku join band baru Wiramaya main gitar, session utk gig di Garage Studio, Taman Melawati. Sekali bila nak mula, pedal semua takda power tapi masa tuning ok aja..dugaan sungguh. Apalagi terus direct amp aja..


Ha ni creeping death versi barai..


Ini pulak XPDC - Selendang Merdeka


Kalau suka boleh follow : https://www.facebook.com/wiramayaband
Post a Comment