Wednesday, April 19, 2017

Langsuyr @ KL Live

Salam semua. Lama sangat ni tak tulis apa2 kat sini. Buka-buka page, banyak link pic/video yang missing. Ntah mcmana jadi macam ni. banyak kerja nak repair ni.

Belek punya belek, ada few video yang belum di kongsikan utk fan metal kita. cuba try test tengok, Langsuyr antara band yang lama sepi tapi bila sekali keluar, maaflah ya kalau audio kureng, kamera kokak je ni,




Post a Comment