Friday, July 02, 2010

Durian Longgok.

Dalam minggu ni pagi-pagi tugas aku ke FINAS. Adalah kerja hantar & ambil teman hidup berkursus. Satu perkembangan positif dalam membuka lembaran baru. Usaha tu yang penting. Pendek kata "It's not the destination that matters, it';s the adventure that matter most!". Waahh..ayat power hari ni.
Semalam, ntah apa peliknya. Aku nak makan durian. So kami (me & partnerlah) ke gerai durian. Jualan durian ni dah evolve, kalau dulu beli durian ikat dgn tali rafia bawak balik. Sekarang ni boleh makan di lokasi, siap ada meja kerusi dan kasi air miral dan tisu free. Bagus Bagus. Jadi selesailah 3 biji durian kampung, RM10 kira kiranya. Implikasinya, semalam aku tak boleh tidur, kepanasan.
Esok sabtu, biasanya aku lebih busy bila sabtu dan ahad ni. Ada pulak saudara nak datang, nak pegi event art, nak pegi cari lauk utk masak, nak pegi gig...nak pegi Ipohlah. ini pun masih tengah pikir-pikir ni nak ke mana...
Aku rasa bulan July ni ada special sikit. nanti aku citer..
Post a Comment