Tuesday, July 21, 2009

Mendung di luar sana tu

Aku dah balik. Minggu lepas (11-13 jul), aku ada kat pulau yang best. rasa macam nak pegi lagi tu. Dalam kepala ni asyik mencari ruang masa aja nak kesana lagi. Kat sana tak ada bunyi kereta,udara segar dan internet pun tak ada (ada tapi aku tak peduli). Celik mata nampak laut, dengar bunyi ombak aja. 3 hari lepas pulak aku balik ke hometown dengan 2 misi, misi 1: hal personal & tengok orang tua aku dan misi 2: show the times di KB. anak-anak bebas KB amat mesra dan very supportive. Satu kerjasama yang jarang2 dilihat di kota-kota besar.
Agaknya aku ini banyak sangat pikir, sampai terlepas pandang waktu berlepas ke KL semalam. Akibatnya, kapalterbang tinggal aku. Jadi kenalah beli tiket sekali lagi yang mana terbang dengan jayanya duit sebanyak 400. Tapi ada rahmatnya. Dapat jugak aku merasa masakan ibu aku..Pulut durian!
Post a Comment